ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                                                      ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 17-1-2013

Πληροφορίες:Mασούρη Αικ.

Προς Μ.Μ.Ε

Τηλέφωνο: 2741360522

Φαξ: 2741052303

Email: masouri@vochas.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκοψαν την πίτα για τους εργαζόμενους του Δήμου Βέλου Βόχας

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 13.00 το μεσημέρι στο κατάστημα LAB_ στην παραλία Βραχατίου , πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζομένους του Δήμου Βέλου Βόχας.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, παρουσία των υπαλλήλων του Δήμου.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, ο Πολιτευτής Νομού Κορινθίας κ. Δημ. Σιάτος, εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ, του Τοπικού Τύπου κ.α

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους εργαζομένους να έχουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, με υγεία και ευτυχία επισημαίνοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους. Αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα του Δήμου και ζήτησε την υποστήριξή τους προκειμένου η Δημοτική Αρχή να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των δημοτών.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το Ν.Π.Δ.Δ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ του Δήμου και συγκεκριμένα τους μάγειρες των παιδικών σταθμών του Δήμου που ανέλαβαν την πρωτοβουλία και έφτιαξαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους.

 

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact