Επίσκεψη του Βουλευτή κ. Κόλλια Κων/νο στο Δήμαρχο Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                  Ημερομηνία: 7-6-2011

NOMOΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΤΜΗΜΑ TYΠΟΥ                                                                                 Προς Μ.Μ.Ε

Ταχ.Δ/νση:Ζευγολατιό

Ταχ.Κώδικας: 200 01

Τηλέφωνο: 27413 60507

                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Βουλευτή Κορινθίας κ. Κων/νου Κόλλια στο Δήμαρχο Βέλου-Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκο

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κων/νος Κόλλιας επισκέφθηκε το Δήμαρχο Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκο, για να διαπιστώσει από κοντά την έκταση της καταστροφής από την σφοδρή χαλαζόπτωση της 3ης Ιουνίου που έπληξε την Κορινθία και ιδιαίτερα περιοχές του Δήμου Βέλου Βόχας (Ζευγολατιό, Στιμάγκα,Σουληνάρι).

Ο κ. Κόλλιας συνοδευόμενος από το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαλέκα Αθανάσιο επισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές όπου και διαπίστωσαν ότι η καταστροφή είναι ολοκληρωτική ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα βερίκοκα και τη σουλτανίνα.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι επικοινώνησε αμέσως με τον ΕΛΓΑ όπου και πληροφορήθηκε ότι το θέμα θα τεθεί άμεσα σε σύσκεψη που θα γίνει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι επιτόπιοι έλεγχοι για να διαπιστωθούν σωστά και έγκαιρα οι ζημιές που έχουν προκληθεί.

Τέλος ο κ. Κόλλιας διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι παρακολουθεί από κοντά όλη τη διαδικασία και είναι πάντα στη διάθεση όλων προκειμένου να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η διαδικασία και να δοθούν οι αποζημιώσεις σ’ αυτούς που τις δικαιούνται.

                                                                                                          

 

                                                                                                                         ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενη ανάρτηση Επιστολή του Δημάρχου Βέλου Βόχας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξη, λόγω της χαλαζόπτωσης στην περιοχή της Κορινθίας

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact