Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων από το Δήμο Βέλου Βόχας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                     Ζευγολατιό 27-07-2011

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Τμήμα Τύπου

Τηλέφωνο: 27413 60507                                                                     Προς Μ.Μ.Ε

Ταχ.Δ/νση: Ζευγολατιό Τ.Κ. 20 001

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανταλλαγή νέων από το Δ. Βέλου – Βόχας στην Πορτογαλία

Σε πρόγραμμα «Ανταλλαγής νέων» συμμετέχουν 7 νέοι από το Δήμο Βέλου – Βόχας , στην πόλη Fafe and Guimarães, η οποία προστατεύεται από την UNESKO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και θα είναι πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2012. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 26 Ιουλίου έως τις 02 Αυγούστου 2011.

Οι νέοι οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα είναι οι: Θεοδώρα Βλάσση, Σταυρούλα Βλάσση, Γεωργία Τασσιοπούλου, Αργυρώ Πολλάτου, Ευάγγελος Μπράβος, Παναγιώτης Κολλιόπουλος και Κωνσταντίνος Μανώλης, ενώ θα συνοδεύονται και από έναν ομαδάρχη του Γραφείου Πληροφόρησης Νέων του δήμου. Το θέμα του προγράμματος είναι: «Η υγεία και ο αθλητισμός».

Οι Δήμαρχος Βέλου – Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκου συνάντησε τους νέους που θα εκπροσωπήσουν το δήμο μας, ενώ τους ευχήθηκε να έχουν κάθε επιτυχία στις εργασίες του προγράμματος.

Στο ίδιο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν νέοι από 4 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Πολωνία και η Ελληνική ομάδα από το Δήμο μας.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας με το Γραφείο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου, προωθεί το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση» σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας -Γ. Γ. Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει δράσεις Ανταλλαγών Νέων, Εθελοντισμού για νέους από και προς την Ελλάδα, πρωτοβουλιών για νέους κ.α. προωθώντας την εκπαίδευση και τον πολιτισμό σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι νέοι που μπορούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα είναι από 16 έως 30 ετών.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας αναπτύσσοντας και προωθώντας σύγχρονες και πρωτοπόρες υπηρεσίες για τα ελληνικά δεδομένα, βρίσκεται κοντά στους νέους υποστηρίζοντας δραστηριότητες εκπαίδευσης και πολιτισμού, αξιοποιώντας παράλληλα Ευρωπαϊκές και Εθνικές χρηματοδοτήσεις.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας καλεί όλους τους νέους να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το “Γραφείο Πληροφόρησης Νέων” του Δήμου.

Περισσότερες πληροφορίες : “Γραφείο Πληροφόρησης Νέων Δ. Βέλου- Βόχας”, Ζευγολατιό Κορινθίας, Β. Γεωργίου και Γ. Βλάση. Το γραφείο λειτουργεί Τρίτη , Πέμπτη και Παρασκευή και οι ώρες επισκέψεων είναι από 13.00 έως 17.00. Τηλ. Επικοινωνίας 2741052231, 6934293191.

                                                                                                                                           TMHMA TYΠΟΥ

Προηγούμενη ανάρτηση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact