ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 13-2-2013

Πληροφορίες:Mασούρη Αικ.

Τηλέφωνο: 2741360522

Φαξ: 2741052303                                                                             ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε

Email: masouri@vochas.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

O Δήμος Βέλου Βόχας, ως κατεξοχήν αγροτικός δήμος, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και στέκεται αλληλέγγυος στο δίκαιο αγώνα των αγροτών.

Το υψηλό και πολλές φορές ασύμφορο κόστος παραγωγής, τα συνεχόμενα χαράτσια, η υψηλή φορολογία, η αύξηση φόρου στο πετρέλαιο στις εισφορές του ΟΓΑ και στα όρια συνταξιοδότησης, η κατάργηση του δώρου στις πενιχρές αγροτικές συντάξεις κλπ. είναι μία κατάσταση που πλήττει όλο και περισσότερο και τους αγρότες και τους οδηγούν στη φτώχια και την απόγνωση.

Επισημαίνεται ότι η εμμονή και η συνέχιση των άδικων μέτρων που έχουν επιβληθεί μέχρι σήμερα έχει ως συνέπεια την εκτίναξη του κόστους της αγροτικής παραγωγής στα ύψη και οδηγεί τους αγρότες και τις οικογένειές τους σε εξαφάνιση. Για πρώτη φορά φέτος, είναι ορατός ο κίνδυνος να μείνουν ακαλλιέργητες μεγάλες εκτάσεις αγροτικής γης.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας στέκεται δίπλα στους αγρότες, στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους και καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα στα προβλήματά τους και να λάβουν άμεσα αναγκαία μέτρα που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσει πάλι ο πρωτογενής τομέας, ο οποίος θα συντελέσει κατά μέγιστο βαθμό στην επανεκκίνηση της οικονομίας, για να μπορέσει η χώρα να ξεπεράσει την οικονομική κρίση.

 

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση Eπιτυχίες μαθητών τμήματος Η/Υ του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού τοιυ Δήμου Βέλου Βόχας

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact