Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

 

Συγχαρητήρια Δημάρχου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

 

Ο Δήμαρχος Bέλου Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου μας για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε γονείς και εκπαιδευτικούς που σε μια εποχή πραγματικά δύσκολη στήριξαν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

<<Ευχή όλων μας είναι τα χρόνια των σπουδών σας να είναι δημιουργικά και παραγωγικά γεμάτα με γνώσεις, εμπειρίες και επιτυχίες. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες όπου με τις γνώσεις και τις ιδέες τους θα χαράξουν μία καινούρια πορεία για το καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας.

Σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή πρέπει να θυμούνται ότι στη ζωή υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για πρόοδο. Με επιμονή και υπομονή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Τέλος εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να χαρεί την επιτυχία του, να περάσει όμορφα φοιτητικά χρόνια γεμάτα εμπειρίες και γνώσεις.

Καλή επιτυχία στη φοιτητική σας πορεία !>>

 

 

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας

Αννίβας Παπακυριάκος

Προηγούμενη ανάρτηση EΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΙΔΙΚΗ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact