Συνάντηση του Δημάρχου Βέλου – Βόχας με τους υπαλλήλους του Δήμου

Πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου 2011 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Βέλου η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου με όλους τους υπαλλήλους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος καταρχήν ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου για την μέχρι τώρα συνεργασία και τόνισε πως θα πρέπει όλοι μαζί οι υπάλληλοι να συνεργάζονται με τον ίδιο στόχο, αναλαμβάνοντας ο καθένας την ευθύνη στον τομέα του, για την άμεση διεκπεραίωση των θεμάτων που τους έχουν ανατεθεί.

Επίσης ανέφερε ότι παρόλη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος είναι αισιόδοξος για την πορεία του Δήμου, χάρη στην όρεξη για δουλειά του ίδιου και των συνεργατών του και πως η πόρτα του γραφείου του Δημάρχου θα είναι συνεχώς ανοιχτή σε όλους για στήριξη και συνεργασία για να μπορέσει να στηθεί σε γερές βάσεις ο νέος Καλλικρατικός Δήμος Βέλου-Βόχας.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βέλου-Βόχας που και αυτοί με τη σειρά τους ζήτησαν από τους υπαλλήλους να έχουν πρώτο μέλημά τους την άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών, να υπάρχει ενότητα και συνεργασία μεταξύ τους έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της δημοτικής αρχής και να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και προβλήματα υπάρχουν.

Προηγούμενη ανάρτηση Συνάντηση του Δημάρχου Βέλου Βόχας και του Διευθυντή Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή – Ταξίαρχο Κορινθίας

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact