ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           Ζευγολατιό 13-12-2011

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Τμήμα Τύπου

Τηλέφωνο: 27413 60507                                                           Προς Μ.Μ.Ε

Ταχ.Δ/νση: Ζευγολατιό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2011

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ


Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος και το Δημοτικό Συμβούλιο καλούν όλους τους πολίτες να ζωντανέψουν με την παρουσία, τη συμμετοχή και το χαμόγελό τους τις εκδηλώσεις του Δήμου μας και να φέρουν τη νότα Αγάπης , Χαράς και Αισιοδοξίας που τόσο έχουμε ανάγκη αυτές τις Άγιες Μέρες και εμείς και τα παιδιά μας!

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού θα συγκεντρωθούν στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου (Ζευγολατιό) για να στολίσουν το φυσικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30 ο Δήμος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη βραδιά με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα ΄΄ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ΄΄ και δείπνο από τους ΄΄ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΕΣ΄΄ στην αίθουσα του πρώην Κινηματογράφου ΄΄ΑΜΟΡΕ΄΄ στο Ζευγολατιό.

Τιμή εισόδου:10€ (συμπεριλαμβανομένου φαγητού και άφθονου κρασιού)

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 το θεατρικό εργαστήρι της ΄΄Νέας Διάπλασης΄΄ Μπολατίου θα παρουσιάσει το μουσικό παραμύθι των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα ΄΄Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλλικάντζαροι΄΄ στο Ζευγολατιό (πρώην Κινηματογράφο ΄΄ΑΜΟΡΕ΄΄)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ

• Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Ζευγολατιού θα τραγουδήσουν τα κάλαντα το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011 στην κεντρική πλατεία Ζευγολατιού μοιράζοντας γλυκύσματα και ευχές για ευτυχισμένο νέο χρόνο.

Ώρα συνάντησης στο Κ.Α.Π.Η Ζευγολατιού: 9.00π.μ.

• Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Βραχατίου θα τραγουδήσουν τα κάλαντα το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011 στην κεντρική πλατεία Βραχατίου μοιράζοντας γλυκίσματα και ευχές για ευτυχισμένο νέο χρόνο.

Ώρα συνάντησης στο Κ.Α.Π.Η Βραχατίου: 10.00 π.μ.

• Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Βέλου θα τραγουδήσουν τα κάλαντα το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011 στην κεντρική πλατεία Βέλου μοιράζοντας γλυκίσματα και ευχές για ευτυχισμένο νέο χρόνο.

Ώρα συνάντησης στο Κ.Α.Π.Η Βέλου: 9.00 π.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Η φιλαρμονική της ΄΄Πνευματικής Στέγης΄΄ του Δήμου Βέλου Βόχας θα βγει στους δρόμους παίζοντας κάλαντα και ύμνους Χριστουγέννων.

Την Τετάρτη 21-12-2011 το σύνολο μουσικής δωματίου του συλλόγου φίλων φιλαρμονικής ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ 1938΄΄ θα παρουσιάσει στις κεντρικές πλατείες του Ζευγολατιού, Βοχαϊκού, Μπολατίου και Βραχατίου από 17.00 έως 21.30, ύμνους των Χριστουγέννων από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Την Τρίτη 27-12-2011 από 17.00 το απόγευμα θα παρουσιάσει στις πλατείες της Νεράντζας, Κρηνών, Πουλίτσας και Βέλου ύμνους των Χριστουγέννων.

Την Παραμονή Χριστουγέννων και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα ξεκινήσει 9.00 από το Ζευγολατιό, 10.30 στο Βραχάτι και 12.00 στο Βέλο παίζοντας Κάλαντα.

Σας περιμένουμε όλους….

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενη ανάρτηση ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact