20ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ                                  
                                 
Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων                           8  Σεπτεμβρίου 2015
Πληροφορίες:Μασούρη Αικ.                                                  Προς Μ.Μ.Ε
Τηλέφωνο: 2741 3 60522

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας να υποδεχτούν τη νέα σχολική χρονιά
Στην «τελική ευθεία» βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στα σχολικά κτίρια του Δήμου Βέλου Βόχας  ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Καθαρισμοί των αύλειων χώρων των σχολικών κτιρίων πραγματοποιούνται την τρέχουσα περίοδο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βέλου Βόχας σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα το προσωπικό των υπηρεσιών  πραγματοποιεί εργασίες που αφορούν κλαδέματα δένδρων, καθαρισμούς των κήπων και εργασίες ευπρεπισμού με στόχο τα σχολικά κτίρια να είναι έτοιμα  την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου για να υποδεχτούν τους μαθητές.  
 
Ήδη με παρέμβαση του Δημάρχου τοποθετείται τις ερχόμενες  ημέρες  μία προκατασκευασμένη αίθουσα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού  που θα καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες των μαθητών του σχολείου.

O Δήμαρχος διαβεβαιώνει ότι  σ’ αυτόν τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί η Δημοτική Αρχή θα είναι δίπλα τους  και θα βοηθάει με όλες τις δυνάμεις της στη λύση των προβλημάτων που θα παρουσιάζονται.

Τέλος εύχεται σε όλους  καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

                    Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση 19o ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ)

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact