37ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2019 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

37ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2019 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το ΄΄Σπάρταθλον΄΄ είναι ένας αγώνας δρόμου υπεραποστάσεων ο οποίος διοργανώνεται ανελλιπώς από το 1984 μέχρι σήμερα και η διαδρομή του διασχίζει το δήμο μας.


Ο Δήμος Βέλου Βόχας στηρίζει κάθε χρόνο με το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης τον αγώνα συνεργαζόμενος πάντα με άψογο και ουσιαστικό τρόπο με τους διοργανωτές.

Εξάλλου οι ευχαριστήριες επιστολές από τους διοργανωτές κάθε χρόνο προς το Δήμο μας το αποδεικνύουν.

Φέτος ο Δήμος Βέλου Βόχας θα είναι εκεί να υποστηρίξει για άλλη μία φορά το υπεράνθρωπο εγχείρημά τους και καλεί τους δημότες να διευκολύνουν τη διέλευση αθλητών και συνοδών στους δρόμους στους οποίους τρέχουν, αλλά και να υποστηρίξουν ηθικά με την παρουσία τους στους σταθμούς και τα σημεία διέλευσης τους δρομείς.


Το ΄΄Σπάρταθλον΄΄ είναι ένας αγώνας φόρος τιμής στη δύναμη και την αντοχή του ανθρώπου, οι οποίες για το κοινό καλό μπορούν να γίνουν υπεράνθρωπες.

Με αυτό κατά νου καλούμε τους δημότες μας αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα από 2.00μ.μ. μέχρι τις βραδινές ώρες να συμμετέχουν σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού που τιμά τον άνθρωπο και τις δυνάμεις του.

 

 

Προηγούμενη ανάρτηση Συνάντηση του Δημάρχου Βέλου Βόχας με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact