Ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικού διαγράμματος κύρωσης του οδικού δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην Τοπική Κοινότητα Κρηνών

Βραχάτι, 27 Ιουλίου 2012

 

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας ανακοινώνει ότι με την απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου που έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ:Β412Ω9Π-ΑΛΩ, η οποία αφορά στην Ορθή Επανάληψη της 51/2012 Α.Δ.Σ., αποφασίστηκε η έναρξη της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικού διαγράμματος κύρωσης του οδικού δικτύου κοινοχρήστων χώρων που έχουν παραχωρηθεί σε κοινή χρήση με συμβολαιογραφική πράξη, στον οικισμό της Τοπικής Κοινότητας Κρηνών του Δήμου Βέλου-Βόχας, κατόπιν αιτήματος της κ. Κράγκουρα Έλενας.

Έχοντας υπόψη το άρθρο 35 του Ν. 3937/2011 (ΦΕΚ 60Α/31-03-2011), αναρτάται:

  1. Στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ζευγολατιό (Γ. Παπανδρέου, 20001)
  2. Στην ιστοσελίδα του Δ. Βέλου-Βόχας (http://velo-vocha.gr/)
  3. Στον πίνακα ανακοινώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος της Τοπικής Κοινότητας Κρηνών.

Τοπογραφικό διάγραμμα Κ.Χ. (Ψηφιακή εικόνα οικισμού Κρηνών) , στο οποίο φαίνεται το προς κύρωση οδικό δίκτυο κοινοχρήστων χώρων, που έχουν παραχωρηθεί σε κοινή χρήση με την αριθμ. 2456/2008 συμβολαιογραφική πράξη του συμβολαιογράφου Σικυώνος Δημητρίου Πετρόπουλου και έχει μεταγραφεί στις 22-01-2008 στο Α΄Υποθηκοφυλακείο Κορίνθου στον τόμο 550 με α/α 354.

arrows_rightΚατεβάστε το αρχείο / ψηφιακή εικόνα με το τοπογραφικό διάγραμμα ΚΧ σε μορφή .PDF (14MB)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν στοιχεία για τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων ή τη συμπλήρωση ελλείψεων της αποτύπωσης των υφιστάμενων κοινόχρηστων χώρων, στο Τμήμα Μελετών και Επιβλέψεων Τεχνικών έργων του Δήμου μας στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Βραχατίου επί της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την τελευταία ανάρτηση στον τοπικό τύπο και συγκεκριμένα από 1-8-2012 έως και 21-8-2012.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ- ΒΟΧΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΥΒΟΣ

Προηγούμενη ανάρτηση Ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικού διαγράμματος κύρωσης του οδικού δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην Δημοτική Κοινότητα Βραχατίου

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact