Ανακοίνωση ΄΄ΠΕΛΑΡΓΟΙ’87 ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ΄΄

«ΠΕΛΑΡΓΟΙ ’87 ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ»

ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Αγαπητοί γονείς,

με πρωτοβουλία του Συλλόγου «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ”ΚΟΙΝΩΝΙΑ”» τον Αύγουστο του 2012 πραγματοποιήθηκαν καλοκαιρινές προπονήσεις – μαθήματα καλαθοσφαίρισης στον προαύλιο σχολικό χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού, με απώτερο στόχο την ίδρυση τμήματος καλαθοσφαίρισης Ζευγολατιού.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 έγιναν στον ίδιο σχολικό χώρο οι εγγραφές των παιδιών που θα αποτελούσαν το τμήμα αυτό της καλαθοσφαίρισης.

Όταν οι εγγραφές αυτές ολοκληρώθηκαν, έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες προς το δήμο Βέλου – Βόχας προκειμένου να παραχωρηθούν ώρες για τις προπονήσεις και τους αγώνες μας στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Βέλου – Βόχας ”Γ. Τριαντάφυλλος” στο Βραχάτι.

Τον Οκτώβριο του 2012 ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο εν λόγω κλειστό γυμναστήριο, τις ώρες και ημέρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα των προπονήσεων το οποίο και σας δώσαμε, και οι οποίες προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς διακοπή στο ίδιο πάντοτε ωράριο και στον ίδιο αυτό χώρο για τις ανάγκες της καλαθοσφαίρισης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η προσπάθεια αυτή συνολικά έγινε μετά από πρωτοβουλία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ζευγολατιού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», έτσι ώστε από τη μια να ικανοποιηθεί το επιτακτικό αίτημα της τοπικής μας νεολαίας για δημιουργία ομάδος καλαθοσφαίρισης και από την άλλη να αναπτυχθεί περαιτέρω ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός στο χωριό μας και γενικότερα στην περιοχή μας.

Να σας γνωστοποιήσουμε ότι το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης που αναπτύχθηκε και λειτουργεί υπό την επωνυμία «Α.Γ.Σ ”Ο ΑΠΙΣ” ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ» ανεξαρτητοποιήθηκε και αποτελεί αυτόνομο και ξεχωριστό τμήμα, υπαγόμενο διοικητικά πλέον σε ένα νέο Σύλλογο με έδρα το Ζευγολατιό και την επωνυμία «ΠΕΛΑΡΓΟΙ ’87», για λόγους διαφορετικής συλλογικής φιλοσοφίας, πρακτικότητας και καλύτερης οργάνωσης. Στο εξής ουδεμία σχέση θα έχουμε με τον «Α.Γ.Σ ”Ο ΑΠΙΣ” ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ» ή τη χρήση του ονόματος αυτού.

Η Διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης αποτελείται από τους Λέκκα Τάσο ως Πρόεδρο, Αγγελή Γιώργο ως Αντιπρόεδρο, Σχοινοχωρίτη Κώστα ως Γραμματέα, Μασούρη (Κλόκο) Κώστα ως Ταμία, Σχοινοχωρίτη Χρήστο ως Έφορο, Αγγελή Σπύρο ως μέλος και Μασούρη Βασίλη ως μέλος.

Ευχαριστούμε τον Α.Γ.Σ ΑΠΙΣ Ζευγολατιού για την μέχρι τώρα συνεργασία και ευχόμαστε καλή δημιουργική συνέχεια στις υποδομές του Στίβου.

Έχοντας ως δεδομένη την κατανόησή σας, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Με τιμή,

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Εκ μέρους της διοίκησης

του τμήματος Καλαθοσφαίρισης των «ΠΕΛΑΡΓΩΝ ’87»

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Λέκκας Αναστάσιος Σχοινοχωρίτης Κωνσταντίνος

Προηγούμενη ανάρτηση ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ Κ.Α.Π.Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact