5ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Απάντηση Δημάρχου Βέλου Βόχας σε δημοσίευμα)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                           ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 16-3-2015
Πληροφορίες:Mασούρη Αικ.              
   Προς Μ.Μ.Ε
Τηλέφωνο: 2741360522
Φαξ:           2741052303
Email: masouri@vochas.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του site: isthmos.gr που αφορούσε το Δήμο Βέλου Βόχας με θέμα ΄΄Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητούν να κηρυχθούν οι Δήμοι Βέλου Βόχας και Σικυωνίων΄΄,  εμφανίζεται ο Δήμος Βέλου Βόχας να φέρνει ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ την κατασκευή ιστοσελίδας του Δήμου ΄΄για ενημέρωση των δημοτών΄΄ με κόστος 61.500€ .
Έκπληξη προκάλεσε στο Δήμαρχο και στα στελέχη του Δήμου το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο είναι ανακριβές, αναληθές και ανυπόστατο.
Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος δηλώνει τα εξής:
<< Πραγματικά τι άλλο θα δούμε και πραγματικά τι άλλο θα ακούσουμε από ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι, καθώς όπως δυστυχώς γνωρίζουμε στην όμορφη χώρα μας ο καθένας είναι ότι δηλώνει προσδοκώντας προφανώς σε όποια οφέλη. Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα ΄΄Ψηφιακής Πύλης Ενημέρωσης του Πολίτη Δήμου Βέλου Βόχας΄΄ που πήρε ο Δήμος,  αντί να χαρακτηριστεί επιτυχία χαρακτηρίζεται ειρωνικά κατασκευή ιστοσελίδας.
Το τι ακριβώς είναι το πρόγραμμα το αφήνουμε να το βρουν και να το αναδείξουν οι  υπεύθυνοι δημοσιογράφοι του site μήπως και δικαιολογήσουν το μεροκάματό τους.
΄Οσον αφορά το άλλο βαρύγδουπο δημοσίευμα για την ευθύνη των Δημάρχων για τους ΧΥΤΑ/ΧΑΔΑ κλπ.  παραπέμπουμε τους με βραβείο πούλιτζερ δημοσιογράφους στην αυτοδιοικητική αλφαβήτα. Εκεί ίσως να αντιληφθούν ότι άλλοι έχουν ευθύνη για τον ορισμό τρόπου και τόπου εναπόθεσης απορριμμάτων. Αν το βρουν ας το γράψουν.  Θα βάλουμε και θέμα για δουλειά. Να βρουν τις προτάσεις για διαλογή στην πηγή, τις προτάσεις στο ΕΠΕΡΑ  και γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν. Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Εμάς  δουλειά μας είναι να ανοίγουμε ένα site, να γράφουμε ανεύθυνα ότι μας κατεβάσει το προικισμένο μας μυαλό και να διαστρεβλώνουμε αλήθειες. Θα μπορούσαμε να διερωτηθούμε και να απαντήσουμε γιατί, αλλά ας το δώσουμε τροφή για σκέψη.
Η πραγματική ειρωνεία ΚΥΡΙΟΙ είναι ότι μέσα σε τέτοιο περιβάλλον άγνοιας, καχυποψίας και συμφερόντων κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να συνεχίζουν να δουλεύουν σοβαρά για να λύσουν προβλήματα 40 χρόνων προερχόμενα ακριβώς από αυτές τις καλοπροαίρετες ….. νοοτροπίες. Να’ στε καλά.
Υ.Γ Ζητώ συγνώμη από τους Δημότες μου γιατί σπατάλησα τέσσερα λεπτά πολύτιμου χρόνου για να απαντήσω στο εν λόγω δημοσίευμα. Δεν θα επαναληφθεί γιατί έχουμε σοβαρά πράγματα να κάνουμε.>>

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact