ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                Ζευγολατιό 13/03/2014
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ                                                                   Αριθ. Πρωτ.: 4252

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α – Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης MAΡΤΙΟΥ 1821

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Α. EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

• Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές για τη σημασία της Εθνικής Επετείου, απαγγελίες ποιημάτων και θεατρικά σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία.

• Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, από 8ης πρωινής ώρας της 24ης μέχρι της δύσης του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2014.

Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης & 25ης Μαρτίου 2014.

ΤΡΙΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Δ.Κ.ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΥ)

-Ώρα 10.00: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.
-Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού κα. Δήμητρα Τσεπεντζή
-Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Παπακωνσταντίνου, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση.
-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: από το Δήμαρχο Βέλου-Βόχας, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ζευγολατιού, τον εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας , την Αστυνομική Αρχή, τον εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, τους Δ/ντές και μαθητές των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Εκπροσώπους παιδικών σταθμών, τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Βόχας, την Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

-Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

-ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.00 π.μ. ενώπιον των επισήμων μπροστά στην πλατεία Παπακωνσταντίνου, από μαθητές των σχολείων και από τμήμα της ΄΄Πνευματικής Στέγης ΄΄ Ζευγολατιού.

-Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από διάφορα μέρη της Ελλάδας από τους Συλλόγους:
Α) Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας και
Β) ΄΄Πνευματική Στέγη΄΄ Ζευγολατιού με αυθεντικές ενδυμασίες στην πλατεία Ηρώων στο Ζευγολατιό

Καλούνται να παραστούν:
Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Σ της Δ.Κ. Ζευγολατιού, Εκπρόσωπος Αστυνομικής Αρχής, οι Ανάπηροι πολέμου, οι Δ/ντές των σχολείων με το προσωπικό τους, οι Δ/ντές και οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, Τραπεζών, Οργανισμών, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Συνεταιρισμών με το προσωπικό τους, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι.

Ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Ζευγολατιού, παρακαλείται για την τέλεση της ιεροτελεστίας, το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ για την Δ.Κ. Ζευγολατιού ορίζουμε τον κ. Γεώργιο Βορινιώτη, υπάλληλος Δήμου Βέλου Βόχας

Δ.Κ.ΒΕΛΟΥ

-Ώρα 09.45π.μ. : Θα γίνει η έπαρση της Σημαίας, στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας
-Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Γυμναστή Γυμνασίου Βέλου κ. Γκόφα Νικόλαο
-Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο Ηρώο, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση.
-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: Μετά το τέλος της δέησης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο του Δήμου, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Βέλου, την Αστυνομική Αρχή, εκπρόσωπο Αναπηρικών Οργανώσεων και Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Εκπρόσωπο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κορινθίας, Εκπρόσωπος Εμπορικού Συλλόγου, Δ/ντές των σχολείων, εκπροσώπους παιδικών σταθμών, εκπροσώπους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, εκπρόσωπο αθλητικού συλλόγου ΄΄Διαγόρας΄΄, σύλλογοι της Δ.Κ. Βέλου και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.
-Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

-ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.00 π.μ. ενώπιον των επισήμων, από μαθητές των σχολείων.
Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από την ομάδα χορού του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού του Δήμου Βέλου Βόχας στην Πλατεία Ελευθερίας.

Καλούνται να παραστούν:
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Σ. της Δ.Κ. Βέλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ. Βέλου, εκπρόσωπος του Α.Τ. Βραχατίου, οι Ανάπηροι πολέμου, οι Δ/ντές των σχολείων με το προσωπικό τους, οι Δ/ντές και οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, Τραπεζών, Οργανισμών, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Συνεταιρισμών με το προσωπικό τους, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι.
Ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Βέλου, παρακαλείται για την τέλεση της ιεροτελεστίας, το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ για την Δ.Κ.Βέλου ορίζουμε τον κ. Γκόφα Νικόλαο, γυμναστή Γυμνασίου Βέλου

Δ.Κ. ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

-Ώρα 10.30π.μ.: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγ.Παρασκευής Βραχατίου.
-Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Υποδιευθυντή Δημοτικού Σχολείου Βραχατίου κ. Γεώργιο Μπαλτζώη
-Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο Ηρώο στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση.
-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: Μετά το τέλος της δέησης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο του Δήμου, την Αστυνομική Αρχή, εκπρόσωπο Εθνικής Αντίστασης, Δ/ντές των σχολείων, Εκπροσώπους Παιδικών Σταθμών, Αθλητικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Βραχατίου ΄΄Μέγας Αλέξανδρος΄΄ και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.
-Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.
-ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.30 π.μ. ενώπιον των επισήμων, από τους μαθητές των σχολείων και από τμήμα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχατίου «Μέγας Αλέξανδρος».
-Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσουν δημοτικοί χοροί από τους μαθητές των σχολείων, και από τμήμα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Βραχατίου στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Καλούνται να παραστούν:

Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Σ. της Δ.Κ. Βραχατίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ. Βραχατίου, εκπρόσωπος του Α.Τ. Βραχατίου, οι Ανάπηροι πολέμου, οι Δ/ντές των σχολείων με το προσωπικό τους, οι Δ/ντές και οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, Τραπεζών, Οργανισμών, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Συνεταιρισμών με το προσωπικό τους, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι.
Ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Βραχατίου, παρακαλείται για την τέλεση της ιεροτελεστίας και το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ για τη Δ.Κ. Βραχατίου ορίζουμε τον κ. Ευάγγελο Τσάκωνα, Πρόεδρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου ΄΄Μέγας Αλέξανδρος΄΄

– Ο εορτασμός στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν το Δήμαρχο στα οικεία Τοπικά Διαμερίσματα.

Β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρακαλούνται να παραστούν:
• Αιδεσιμότατοι Εφημέριοι των Ιερών Ναών του Δήμου
• Ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας
• Oι Βουλευτές του Ν. Κορινθίας
• Εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας
• Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
• Το Δημοτικό Συμβούλιο
• Οι Πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων
• Οι πρώην Βουλευτές του Ν. Κορινθίας
• Οι πρώην Δήμαρχοι Βόχας
• Ο πρώην Δήμαρχος Βέλου
• Πρόεδροι Δ.Σ. των Ν.Π.Δ.Δ.
• Προϊστάμενοι Δημοσίων Υπηρεσιών
• Προϊστάμενοι Ν.Π.Δ.Δ. – Οργανισμών – Τραπεζών
• Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου
• Αντιπρόσωποι Τύπου
• Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών
• Εκπρόσωποι Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης
• Πρόεδροι Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγου του Δήμου Bέλου Βόχας
• Επιμελητήριο Κορινθίας
• Εμπορικός Σύλλογος Βραχατίου
• Πρόεδροι Ένωσης Γεωργικών Συν/σμών Δήμου Βέλου Βόχας
• Πρόεδροι Αγροτικών Συν/σμών Δήμου Βέλου Βόχας
• Πρόεδροι Αγροτικών Συλλόγων Δήμου Βέλου Βόχας
• Συμβολαιογράφοι
• Οι μαθητές και οι Καθηγητές όλων των σχολείων του Δήμου
• Υπάλληλοι του Δήμου Βέλου Βόχας και των ΝΠΔΔ
• Όλοι οι πολίτες

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΑΝΝΙΒΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ

Προηγούμενη ανάρτηση H OΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact