Κύρωση κοινοχρήστων χώρων σε δρόμους που έχουν παραχωρηθεί με συμβολαιογραφική πράξη μετά το 1985

Άλλη μία επίπονη και μακρά διαδικασία εξασφάλισης των δικαιωμάτων και των περιουσιών των δημοτών του Δήμου Βέλου Βόχας στέφθηκε με επιτυχία πριν λίγες μέρες.
Πρόκειται για την κύρωση κοινοχρήστων χώρων, η οποία, αρχής γενομένης από την Κοινότητα Κρηνών, εγκρίθηκε από την αποκεντρωμένη και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.
Πρακτικά η διαδικασία που ήδη ολοκληρώθηκε για τις Κρήνες και θα ακολουθήσει το Κοκκώνι και άλλες κοινότητες του Δήμου μας, επιτρέπει στα οικόπεδα που λόγω του νόμου ΄΄Μπιρμπίλη΄΄ είχαν χάσει την οικοδομησιμότητά τους και την αξία τους να την αποκτήσουν εκ νέου.
Είναι άλλη μία δικαίωση για το Δήμαρχο και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου που επί σειρά ετών (από το 2014) ξεκίνησαν από τους πρώτους στη χώρα μας τις διαδικασίες για τη λύση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος.

Προηγούμενη ανάρτηση 14/2020 ΑΔΣ : Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου στην επιτροπή εκτίμησης, αγοράς, ανταλλαγής, εκποίησης και εκμίσθωσης ακινήτων.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact