Λήψη μέτρων για την ελάφρυνση των επιχειρήσεων του Δήμου Βέλου Βόχας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο Δημάρχου με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Βόχας κ. Γιώργο Δαληβίγκα, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βραχατίου κ. Γιώργο Βασιλείου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου κ. Βαγγέλη Τσάκωνα, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την λήψη μέτρων στα πλαίσια πάντα της νομιμότητας , για την ελάφρυνση των επιχειρήσεων λόγω των νέων συνθηκών λειτουργίας τους.

Μεταξύ άλλων έγιναν προτάσεις και εξετάζονται τα κάτωθι:

-Μείωση τιμής σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους που παραχωρούνται στους επαγγελματίες
-Τρόποι λειτουργίας των οργανωμένων παραλιών
-Διαμόρφωση των κοινοχρήστων χώρων για την ασφαλή μετάβαση των επισκεπτών και την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων
– Απαλλαγή των πληττόμενων επιχειρήσεων από δημοτικούς φόρους , που ήδη ο Δήμος εξετάζει και θα θέσει θέμα σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι όλα τα αυτά τα θέματα ήδη εξετάζονται από τις υπηρεσίες για τον νόμιμο τρόπο υλοποίησής τους για την ανακούφιση των επιχειρήσεων του Δήμου Βέλου Βόχας οι οποίες πλήττονται από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση.

Μετά από πρόταση του εμπορικού συλλόγου θα ακολουθήσει άμεσα συνάντηση του Δημάρχου με τους επαγγελματίες καταστηματάρχες προκειμένου ο Δήμος Βέλου Βόχας να αποτελεί ασφαλή προορισμό για όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.

Προηγούμενη ανάρτηση Σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου Βέλου Βόχας σε αγροτικούς δρόμους

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact