Ο Δήμος Βέλου-Βόχας βράβευσε τον Κώστα Κατσουράνη

Πριν την έναρξη του αγώνα Α.Ο. Ζευγολατιού – Παναχαϊκή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Ζευγολατιού, ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος βράβευσε τον γενικό αρχηγό των «Κοκκινόμαυρων» Κώστα Κατσουράνη.

Ο δήμος Βέλου-Βόχας προέβη σ’ αυτή τη συμβολική κίνηση θέλοντας να τιμήσει στο πρόσωπο του αγαπητού ποδοσφαιριστή όλη εκείνη τη θρυλική ομάδα των Πρωταθλητών Ευρώπης που το 2004 στην Πορτογαλία άφησαν τον κόσμο άφωνο. Η προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ανεκτίμητη αφού ύψωσαν το λαϊκό άθλημα και αποτελούν ακόμη και σήμερα λαμπρά παραδείγματα αθλητών, χάρη στην τιμή και στο ήθος τους.

annivas-katsouranis

Ο τιμώμενος Κώστας Κατσουράνης μεταξύ του επιτίμου προέδρου του ΑΟΖ κ. Πισιμίση, αριστερά και του δημάρχου Βέλου-Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου, δεξιά.

Ο Κώστας Κατσουράνης θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από το τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας και σε ηλικία 17 χρονών πήγε στην Παναχαϊκή, από όπου η καριέρα του εκτοξεύτηκε στα πρωταθλήματα της Ελλάδας της Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου! Έπαιξε στην ΑΕΚ, στη Μπενφίκα, στον Παναθηναϊκό, στον ΠΑΟΚ, στην ινδική Πούνε Σίτι, στην αυστραλιανή  Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ όπου και ολοκλήρωσε την αγωνιστική του καριέρα.

Προηγούμενη ανάρτηση Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής για την 4/10/2016

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact