Ολοκληρώθηκαν μια σειρά έργων δημοτικής οδοποιίας στο δήμο Bέλου Βόχας

Στο Βέλο (Συνοικισμός) Οδός Αναγέννησης (μεταξύ γραμμών ΟΣΕ και Εφέσου) και στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης πραγματοποιήθηκαν εργασίες αντικατάστασης του παλαιού ασφαλτοτάπητα, αφού πρώτα ο δρόμος ξύστηκε και αφαιρέθηκε το παλιό υλικό.
Στη συνέχεια έγινε διάστρωση νέου τάπητα.
Στο Ζευγολατιό στην οδό Αγίου Γεωργίου (από την οδό Σπ. Κοκκώνη έως την οδό Απ. Παύλου – S.M. Κρητικός) πραγματοποιήθηκαν εργασίες διάστρωσης ισοπεδωτικής στρώσης και νέου ασφαλτικού τάπητα.
Στο Βοχαϊκό στις οδούς δυτικά και βόρεια της κεντρικής πλατείας έγινε αποξήλωση τάπητα, εκσκαφή, διάστρωση με κυβόλιθους φιλικούς στο περιβάλλον σε βάση από σκυρόδεμα. Τα έργα αναπλάσεων και αισθητικής και περιβαλλοντικής αναβάθμισης θα συνεχιστούν και σε άλλες κοινότητες.

 


Προηγούμενη ανάρτηση ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 1ΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΄΄ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΣΩΠΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΄΄

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact