Πρωτοπόρα η εκδήλωση από τους τέσσερις Συλλόγους του Δήμου Βέλου Βόχας

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Μάλλιου στο Κιάτο πραγματοποιήθηκε μία εξαίρετη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον ετήσιο αποκριάτικο χορό από την Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού, Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Βόχας, Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού & 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ζευγολατιού και Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Ζευγολατιού.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας Mαρία Καλλίρη συγχαίρει με επιστολή της και τους 4 συλλόγους για αυτή την  πολύ επιτυχημένη εκδήλωση χορού.

Μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος αναφέρει:

<<Το μήνυμα που μας στέλνετε με τη συνέργεια, την ομόνοια, τη συνεργασία και την αδελφοσύνη αποτελούσε διαχρονικά τη βαθύτερη πίστη και το όραμά μου για τους συλλόγους και τις δράσεις Πολιτισμού στο δήμο μας.

Εξάλλου ο Πολιτισμός οφείλει να ενώνει και να συναδελφώνει τους ανθρώπους, να χαράσσει νέους κοινούς δρόμους για ένα μέλλον γεμάτο αγάπη, ανθρωπιά και δημιουργία για τις νέες γενιές, για τα παιδιά μας.

Αυτή η αρχή αποτελεί για μένα το θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μου ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας, αυτήν υπηρετών και αυτήν θα υπηρετώ πάντα!!

Συγκινημένη ακόμη και τώρα από το ηχηρό παράδειγμά σας που δείχνει το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση σας εκφράζω για άλλη μια φορά τα συγχαρητήριά μου και δεσμεύομαι για τη διαχρονική παρουσία μου δίπλα σας από όποια θέση και αν βρεθώ, ακόμη και ως απλός πολίτης!!!>>

 

Προηγούμενη ανάρτηση 3 ΕΚΑΤ.  ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ «ΖΟΡΜΠΑ»

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact