Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 7ο καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας

Κυριακή 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023-Το 7ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας φτάνει!!!

Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Βέλου Βόχας και το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ σε λίγες μέρες φτάνει.

Την Κυριακή 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 και ώρα 16.00 στην παραλία Βραχατίου θα ξεκινήσει η παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών.

Στην φετινή μας παρέλαση συμμετέχουν όπως κάθε χρόνο τα σχολεία του Δήμου μας, οι παιδικοί σταθμοί, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σχολές χορού της ευρύτερης περιοχής, ομάδες ενεργών πολιτών και φυσικά απλές παρέες φίλων.

Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος που αναμένεται να ξεπεράσει τους 1500 καρναβαλιστές και με 25 γκρουπ που ήδη μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή, οι προετοιμασίες του 7ου καρναβαλιού έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Η οργανωτική επιτροπή ακούραστη, εργάζεται πυρετωδώς και με πολύ καλή διάθεση ώστε να είναι όλα έτοιμα σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,  θέλουμε πρωταγωνιστές σε αυτή τη διοργάνωση να είναι τα παιδιά για να μεταδώσουν σε όλους τη χαρά, την αισιοδοξία, τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια.

Η  υπόσχεση που δίνουμε κάθε χρόνο είναι να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Έτσι και φέτος έχουμε περισσότερες συμμετοχές, περισσότερα άρματα για την παρέλαση και φυσικά περισσότερο χαρούμενη και γιορτινή διάθεση.

Καλούμε τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας να έρθουν στο 7ο καρναβάλι του Δήμου μας.

Σας καλούμε όλους να έρθετε στη μεγάλη γιορτή του Δήμου μας, στο μεγάλο ξεφάντωμα.

Ας γίνουμε έστω και για λίγο όλοι και πάλι παιδιά, μόνο με χαμόγελο και γιορτινή διάθεση. Μασκαρευτείτε και ελάτε στο μεγάλο πάρτι  να διασκεδάσουμε παρέα για άλλη μία χρονιά.

Όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής θα δώσουμε και φέτος τον καλύτερο εαυτό μας για την πραγματοποίηση του 7ου Καρναβαλιού.

Σας περιμένουμε!!!

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Μαρία Καλλίρη-Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄                                                                                    Νίκος Ρόζος-Αντιδήμαρχος Πολιτισμού                                                                                                                                                    Γιώργος Δαληβίγκας-Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Βόχας                                                                    Γιώργος Βασιλείου-Πρόεδρος Κοινότητας Βραχατίου                                                                              Βαγγέλης Τσάκωνας-Πρόεδρος Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου                                                                                                                                                     Αργύρης Λιόντος-Μέλος Δ.Σ Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου/Γραφίστας                                                                                                                               Κατερίνα Ζάρκου-Πρόεδρος Χορευτικού & Λαογραφικού Συλλόγου Στιμάγκας ΄΄Θύαμις΄΄-Μέλος Δ.Σ ΝΠΔΔ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄                                                                                                                                   Χρήστος Μαγγίνας-Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Ζευγολατιού                                         Ιωάννα Τσάλη-Μπουλντά-Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Βέλου                                        Κατερίνα Μασούρη-Δημοτική Υπάλληλος            

Προηγούμενη ανάρτηση Ορθή επανάληψη ανακοίνωσης για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact