ΑΛΚΥΟΝΙΑ 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ                                                                25  Μαϊου  2016
Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Πληροφορίες:Μασούρη Αικ.                                                          Προς Μ.Μ.Ε
Τηλέφωνο: 2741 0 51788

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ  BOX SAVATE

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  BOX SAVATE, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου ΄΄Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ΄΄ 10-11 Ιουνίου 2016, με συμμετοχή 250 αθλητών  και αθλητριών από είκοσι και πλέον χώρες. Πρόκειται για αθλητικό γεγονός υψηλού επιπέδου, που για πρώτη φορά φιλοξενείται στο Δήμο Βέλου-Βόχας και ευρύτερα στην Κορινθία.   

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων «Αλκυόνια 2016», με επικεφαλής τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας, με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος Αννίβας Παπακυριάκος Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Α΄ Αντιπρόεδρος Χρίστος Κάκος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Savate, Β΄ Αντιπρόεδρος Γεώργιος Πολίτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  του Alkyon |Resort Hotel & Spa, Μέλη: Παύλος Γερακάρης Δημοσιογράφος- Πρόεδρος Μικτού Συμβουλίου Αθλητικών Συντακτών, Παναγιώτης Παυλόπουλος-Διευθυντής του  web Ramona radio tv, Μαρία Καλλίρη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Σιάχος Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄, Ευάγγελος Τσάκωνας Έφορος Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Δημήτριος Νικολάου, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βραχατίου.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής συνεδρίασαν για μια ακόμη φορά τη Δευτέρα  23/04/2016 και ασχολήθηκαν με όλα τα θέματα που αφορούν στην υποδοχή και φιλοξενία των αποστολών. Την προετοιμασία του δημοτικού γυμναστηρίου και άλλες υπηρεσίες που θα απαιτηθούν για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων τους οποίους αναμένεται να παρακολουθήσουν εκατοντάδες θεατές από την Κορινθία και άλλες περιοχές.           

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 12-2016

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact