Στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του COVID-19 οι υπηρεσίες Καθαριότητας και Συντήρησης & Εκτέλεσης Έργων  του Δήμου Βέλου Βόχας

Στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του COVID-19 οι υπηρεσίες

  • Καθαριότητας και
  • Συντήρησης & Εκτέλεσης Έργων

του Δήμου Βέλου Βόχας

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του τμήματος καθαριότητας και του τμήματος συντήρησης & εκτέλεσης έργων, το οποίο, υπό την εποπτεία των αρμοδίων Αντιδημάρχων κ.κ. Δημήτριου Τριανταφύλλου και Ράπτη Θεόδωρου, έχει έναν σημαντικό ρόλο μέσα στην υγειονομική κρίση του COVID- 19 .

Το εργοτάξιο καθαριότητας αποτέλεσε την ασπίδα για όλους τους πολίτες του δήμου μας , είναι η αιχμή του δόρατος σε αυτή την μάχη που δόθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Επίσης  και το Τμήμα Συντήρησης και Εκτέλεσης Έργων, βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή αντιμετωπίζοντας τις τεράστιες ανάγκες της καθημερινότητας.

Οι εργαζόμενοι χωρίς να λάβουν μέχρι σήμερα καμία άδεια, στέκονται όρθιοι και αποφασισμένοι να κρατήσουν θωρακισμένο τον δήμο.

Γι αυτό και το ευχαριστώ του δημάρχου έχει να κάνει με την αυταπάρνηση του προσωπικού στην πιο κρίσιμη στιγμή της διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

 

Προηγούμενη ανάρτηση Απόφαση 6/2020 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact