Ζήτημα ζωής Μαθητές και Δήμος χέρι χέρι!!!

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός KIDS SAVE LIVES και η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας διοργάνωσαν την Κυριακή 27/1/2019 στην Πάτρα  εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική εκπαιδευτική δράση τους  στα σχολεία και κατ επέκταση στην Ελληνική κοινωνία.

Το Γενικό Λύκειο Βέλου και ο Δήμος μας συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή με ομιλία με τίτλο ΄΄ Πώς ωφελήθηκε το σχολείο μας και πώς θα αλλάξουμε το δήμο μας΄΄. Για τα σχολεία του Βέλου μίλησε η Ελένη Κραβαρίτη, υποδιευθύντρια του ΓΕΛ Βέλου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Βέλου.

Εκ μέρους του Δήμου στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μπεκιάρης και ο Πρόεδρος της ΑΝΕΛΙΞΗΣ κ. Ανδρέας Σιάχος. Ο Δήμαρχος όταν πήρε το λόγο εκδήλωσε την ολόθερμη υποστήριξη του Δήμου στη διάδοση των δράσεων στο Δήμο Βέλου Βόχας,  με τελικό στόχο την εκπαίδευση των συμπολιτών μας και την τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών σε καίρια σημεία στο Δήμο μας.

Προηγούμενη ανάρτηση ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΛΙΩΤΩΝ ΄΄Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ΄΄

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact